05lenehanssonwellnesscenter

Jeg har de sidste par sæsoner haft den store glæde at undervise i sund og fortrinsvis grøn mad, efter Lene Hanssons principper.

Kurserne har 4 temaer som vi kender fra Lene Hansson. Kostkombinering, Syre-basebalancen, Blodskukkerbalancen og rawfood & energimad.

Jeg har i samarbejde med LOF Gribskov og LOF Nordsjælland snart haft 100 personer igennem forløb, hvor vi har udfordret gængs og traditionel madlavning og fået lært kursisterne, at det ikke er så svært at lave sund og spændende mad.

Kurserne har ud over den sunde madlavning været en ”mini” kostvejledning, da alle deltagere løbende er blevet tilbudt at få fedtprocentmåling og helseprofilanalyse. Alle kursister får en kostplan og de hardcore har afprøvet Go Green kuren. Fælles for alle er, de finder ud af det ikke er så svært at lave spændende grøn og sund mad, og at man faktisk bliver mæt at maden, man føler sig lettere ved at spise denne mad.

Det er sjovt og lærerigt for alle. Der skabes nye kontakter og venskaber, nogle deltagere har været så glade for kurset de har deltaget i, at de lige snupper et mere efter et par måneder.